ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ KOSTAKIS STONES

Εμπειρία, Τεχνογνωσία & Εξειδίκευση

Η εταιρεία Kostakis Stones, προέκταση της οικογενειακής επιχείρησης Γαλάνης -Κωστάκης ΟΕ που ιδρύθηκε το 1978 και έκτοτε εξελίσσεται συνεχώς, προσφέρει σταθερά υψηλής ποιότητας προϊόντα από φυσικά πετρώματα. Διαθέτοντας τρία λατομεία στην Ελλάδα και έχοντας εκτενή εμπειρία στην εμπορία και επεξεργασία μαρμάρου, η εταιρεία έχει συνδέσει το όνομά της με την υψηλή ποιότητα και την καινοτομία στη διάθεση μαρμάρου: όγκοι, πλάκες ή ειδικές κατασκευές.

Βρείτε το ιδανικό μάρμαρο που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας μέσα από την εκτενή συλλογή μας σε μάρμαρα όπως το Imperial Beige, το Imperial Dark, το Didima Light, το Didima Dark, το Didima Eye Olive Brown και το Silver Cloud.

Οι επιλογές γίνονται ακόμα περισσότερες όσον αφορά στη διακόσμηση της πισίνας. Η διαρκώς εξελισσόμενη συλλογή μας με διαχρονικά κομψά και εξαιρετικά ανθεκτικά προϊόντα πισίνας -επιχείλια, σχάρες απορροής και φάσεις- συμπεριλαμβάνει όχι μόνο τυποποιημένα προϊόντα αλλά και κάθε ειδική εφαρμογή, ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε έργου. 
Οι ειδικές αυτές κατασκευές εξασφαλίζουν καινοτόμες διακοσμητικές λύσεις τόσο για ευθύγραμμες όσο και για ελευθέρου σχήματος πισίνες, καθώς και προϊόντα που πραγματικά ξεχωρίζουν!

Είτε σκέφτεστε να ξεκινήσετε με μια νέα κατασκευή είτε να αναβαθμίσετε την υπάρχουσα πισίνα σας, ξέρουμε πώς να βοηθήσουμε ώστε το αποτέλεσμα να είναι διαχρονικά εντυπωσιακό και να διαρκέσει για μια ζωή!

Τα λατομεία μας

null

Λατομείο Imperial Beige & Imperial Dark

Υψηλής ποιότητας και κομψά ασβεστολιθικά πετρώματα. Από τα συγκεκριμένα μάρμαρα κατασκευάστηκε το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου. Κατάλληλα για εξωτερική και εσωτερική χρήση, αλλά και για παράκτιες περιοχές.

null

Λατομείο Didima Light & Didima Dark

Υψηλής ποιότητας ασβεστολιθικά πετρώματα για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Πιστοποιημένα για χρήση και σε παράκτιες περιοχές.

null

Λατομείο Didima Olive Brown

Εντυπωσιακό ασβεστολιθικό πέτρωμα που μπορεί να τοποθετηθεί σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, καθώς και παράκτιες περιοχές.

ΜΑΡΜΑΡΑ & ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ

Τα προϊόντα μας

Φυσικά Πετρώματα

Εκτενής συλλογή από φυσικά πετρώματα. Όγκοι, Πλάκες, Ειδικές Διαστάσεις. Διαθέσιμα μάρμαρα: Imperial Beige, Imperial Dark, Didima Light, Didima Dark, Didima Olive Brown and Silver Cloud.

01

[/vc_column_inner]

JOIN US

Σας αρέσει η δουλειά μας;

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!